Tijd besparen met de IBI-App

CYCLEFIX, partner voor de ibi-app

Bespaar tijd met IBI. De app helpt je met het bepalen van de optimale route. Of je nu twee of meerdere pakketjes moet afleveren. IBI berekent de snelste bezorgroute, met de fiets of met de auto, in of buiten de spits.

Het Scan – Plan – Go – Confirm principe

IBI werkt met het Scan – Plan – Go – Confirm principe. IBI scant etiketten van adressen van allerlei lettertypen. Vervolgens wordt de optimale volgorde van adressen bepaalt voor met de auto of met de fiets. Als de bezorging met de auto gebeurt, houdt de app zelfs rekening met de spits. Tijdens de route kunnen nog adressen toegevoegd worden, waarna opnieuw de meest optimale route wordt berekend. Bij elk adres kan een opmerking geplaatst worden en na elke bezorging kan deze afgevinkt worden. IBI registreert de levering en uiteindelijk kan er een logboek opgestuurd worden naar kantoor. Snel en zeker bezorgen kan nu met IBI.

De locatie opzoeken of er naar toe navigeren, kan vanuit IBI met verschillende kaarten apps op jouw smart-phone. Bijvoorbeeld met Here Go, Bing Maps, Google Maps of Apple Maps (*).

Test IBI en bespaar tijd

IBI is te verkrijgen via de Windows Store, Google Playstore en Apple App Store. Geïnteresseerd in de app? Test IBI nu gratis voor een dag en deel je mening door ons een e-mail te sturen naar info@ibi-app.com.

(*) de kaart en navigatie apps van uw mobiele telefoon hebben specifieke gebruiksvoorwaarden, bijvoorbeeld voor zakelijk gebruik en fair use.

    Ik ga akkoord om met mij, middels mijn ingevulde persoonsgegevens, contact op te nemen. Alleen voor het bovenstaand ingevulde specifieke interesse-gebied. Mijn gegevens worden voor dit eerste contact niet langer dan 6 maanden na ontvangst van de aanvraag door Cyclefix bewaard.