Service en onderhoud waar ondernemers op zitten te wachten

Een bezorgfiets die uitvalt, is onacceptabel voor ondernemers. Je wilt en kunt je klanten niet laten wachten op hun bestelling. Ondanks dat onze bezorgfietsen van de hoogste kwaliteit zijn, kan het toch gebeuren dat er eens een mankement optreedt. Hier lees je hoe wij omgaan met onderhoud en service.

We gaan ‘all the way’ voor jou

Een van onze speerpunten is gemak: Cyclefix biedt one-stop-shopping voor aankoop (direct of financial lease), onderhoud en mogelijke inruil of recycle. Kortom, je hoeft niet op zoek naar een andere of aanvullende partner, wij regelen alles voor je.

Preventief onderhoud bezorgfietsen – op locatie

Heb je geen kaas gegeten van fietsen en weet je je geen raad als de ketting eraf loopt? Wees gerust, we nemen de zorg voor onderhoud gewoon van je over. Als we samen afspraken maken over onderhoud, in de vorm van een onderhoudscontract, geven wij je bezorgfietsen met regelmaat liefde. Zo voorkomen we een hoop ellende. Wij nemen daarmee tevens de verantwoordelijkheid voor de technische staat van de fiets. Cyclefix zorgt ervoor dat de bezorgfietsen optimaal inzetbaar zijn én blijven. Ook fijn: je hoeft de fiets(en) nergens naartoe te brengen voor reparatie of onderhoud, wij komen gewoon naar jou.

Een bezorgfiets-onderhoudscontract houdt in dat we:

  • Periodiek preventief en actueel onderhoud uitvoeren.
  • Noodzakelijke afstel- en smeerwerkzaamheden uitvoeren.
  • De fiets controleren en corrigeren op algehele en functionele staat.
  • Slijtagedelen, zoals de ketting, tandwielen, banden en remvoeringen, vervangen wanneer nodig.
  • Je op weg helpen in geval van storing.
  • Op jouw bedrijfslocatie langskomen.

Reparatie van lekke banden is van het contract uitgesloten. Natuurlijk kunnen we dit wel voor je verzorgen, we berekenen die kosten dan los aan je door. De storingsdienst is in het contract inbegrepen. Bij storing wordt binnen 24 uur met jou een plan van aanpak afgestemd en komen we de fiets op locatie repareren. Fabrieksgarantie op defecten als gevolg van productiefouten inbegrepen, behalve als de fietsen oneigenlijk gebruikt worden.

Wij fixen het!

Cyclefix heeft jarenlange ervaring in de techniek en de tweewielerbranche. IBKI-certificaten vormen de basis voor een hoogkwalitatieve uitvoering van de werkzaamheden. Vanuit expertise worden wij ook regelmatig gevraagd op ZZP-basis tweewielerbedrijven bij te staan, bijvoorbeeld op gebied van begeleiding en training van medewerkers van een tweewielerbedrijf.

Bekijk aanbod e-bikes voor bezorgen

    Ik ga akkoord om met mij, middels mijn ingevulde persoonsgegevens, contact op te nemen. Alleen voor het bovenstaand ingevulde specifieke interesse-gebied. Mijn gegevens worden voor dit eerste contact niet langer dan 6 maanden na ontvangst van de aanvraag door Cyclefix bewaard.